Ingrediente: masline verzi Amfissis, oregano, zeama de lamaie, ulei de masline
Gust: acrisor, usor amarui, mediu sarat, proaspat
Masline 100% naturale
Punga vidata 500 gr
A se consuma: aperitive sau paste
Textura: mai carnoasa si mai putin crocanta decat Kalamata Jumbo; se desprinde usor de pe sambure, marime mare (extra-jumbo)
Masline 100% naturale
Galetusa de 500 gr
Ingrediente: masline Amfissis verzi, ardei iute murat intreg, boia iute si dulce, fulgi de bukovo (ardei iute intreg uscat), ulei, sare
Masline 100% naturale
Punga vidata 500 gr
Throumba reprezinta modul de procesare al maslinei si nu soiul in sine.
Throumba este una din cele mai vechi metode de procesare a maslinelor din Grecia.
Masline 100% naturale
Punga vidata 750g
A se consuma de preferinta: in postul marilor sarbatori in loc de pateuri vegetale clasice; pe paine prajita sau in combinatie cu aperitive; se poate adauga pentru extra gust la sosuri pentru paste.
BORCAN 0,2KG