TERMENI SI CONDITII

  1. Drepturi de autor

ORGANIC BANG beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea ORGANIC BANG informatii, texte, imagini, grafica, simboluri, programe, scripturi, etc. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul ORGANIC BANG se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris ORGANIC BANG.
Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor adresa comenzi@organicbang.ro

  1. Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare sau de marime fata de cele din pozele de pe site. ORGANIC BANG nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art 1665 )

  1. Conditii de livrare

Produsele comandate pe siteul Organicbang.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului.
Termenul de livrare este de 2-4 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc

In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 13.00 nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni dimineata.

Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi alertat prin mesaj pe telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. La cererea expresa a clientului livrarea se poate efectua de catre curier si in zilele de sambata.
Taxa de livrare oriunde in Romania este de 19 LEI , indiferent de numarul de produse din comanda. Daca valoarea produselor comandate depaseste 300 LEI, NU se achita nici o taxa de transport.

  1. Modalitati de plata

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului
Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrarea produselor
Plata online prin card bancar: sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD
Platile online sunt procesate prin sistemul de plata  Mobilpay  ce presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.
Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

  1. Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate exclusiv online, ORGANIC BANG iti garanteaza un termen de retur de 15 zile de la cumparare.

In cazul in care optati pentru returnare, de asemenea trebuie sa stiti ca nu se pot returna decat produse sigilate, astfel cum au fost cumparate, intrucat legislatia specifica, pe care o puteti consulta la adresa: ,,www. anpc.gov.ro” interzice returnarea produselor desigilate catre vanzator ,,din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena. De asemenea, nu se pot returna ,,produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre ORGANIC BANG.
Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa notificati siteul ORGANIC BANG printr-un mail la adresa comenzi@organicbang.ro
Daca doresti sa schimbi produsul cu un altul, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa comenzi@organicbang.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi. Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana) la adresa: Soseaua Dudesti-Pantelimon nr 23, sector 3, Bucuresti.

In situatia in care optati pentru returnare si alegeti pentru aceasta un alt tip de livrare decat livrarea standard folosita de noi, nu avem obligatia de a achita costurile suplimentare generate din aceasta.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art 16(8)).

Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta dintre Organic Bang si client.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in mail.

Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

  1. Garantii produse

ORGANIC BANG garantează calitatea oricărui produs pe care il vinde şi certifică faptul că produsele sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate si indeplinesc toate cerintele legale de comercializare. Pentru produsele comecializate detinem, dupa caz, documentatie de calitate, declaratii de conformitate, certificate de garantie, buletine de analiza etc. Suntem încrezători că produsele noastre va vor satisface; dacă totuşi, dintr-un motiv anume, nu sunteti mulţumit de unul dintre produsele achiziţionate de pe site, puteti solicita contravaloarea în decurs de 15 de zile de la data la a primit produsul.

In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa comenzi@organicbang.ro. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului. Reclamatiile vor fi solutionate pe cale amiabila, cu respectarea dispozitiilor legale in domeniu. In situatia in care nu se realizeaza o intelegere amiabila, cumparatorul poate recurge la alte cai de rezolvare prevazute de legislatia in vigoare.

In Ordonanta 34/2014 puteti gasi informatii suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiati in calitate de cumparator.

  1. Confidentialitatea datelor

ORGANIC BANG garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor ORGANIC BANG.
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. ORGANIC BANG nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. ORGANIC BANG nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Brand-ul ORGANIC BANG, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele ORGANIC BANG. Site-ul www.organicbang.ro poate fi accesat in interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

Pentru orice problema/sesizare legata de protectia datelor te rugam sa trimiti o solicitare pe email la comenzi@organicbang.ro

  1. Dispozitii finale

Un potential conflict intre ORGANIC BANG si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.
Pentru a contacta magazinul online ORGANIC BANG, ne gasesti la 0736.963.979  si la adresa de email comenzi@organicbang.ro. Site-ul www.organicbang.ro, denumit ORGANIC BANG este proprietatea SC NIMI IMPEX SRL, J40/16958/1992 si CUI 3214220,  RO91UGBI0000432015213RON, la GARANTI BANK sucursala PALLADY BUCURESTI. Sediu social: Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 265, ap. 7 , sector 1, Bucuresti.

DREPT DE AUTOR 2018 ORGANIC BANG. TOATE DREPTURILE REZERVATE