Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. NIMI IMPEX S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 549, din data de 10.01.2019.

Datele personale ce pot fi salvate in baza de date ale S.C. NIMI IMPEX S.R.L sunt:

–        nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa ( necesare pentru emitere factura, awb ( nota de transport ) etc

–        parole, indicia pentru parole si informatii de secutitate similar folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului online. Toate parolele sunt encriptate si nu se pot vizualiza

–        date privind dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului www.organicbang.ro si modul in care se interactioneaza cu produsele listate sau diverse pagini din site, exclusiv pentru oferirea unei experiente placute si personalizata fiecarui utilizator

–        date despre sistemul de operare, setari regionale, setari limba si IP ( necesare pentru o experienta de shopping cat mai placuta si pentru a proteja sitemul impotriva oricarui tip de frauda )

Datele personale sunt stocate in Spatiu Economic European si pot fi transferate in afara acestui spatiu doar respectand legislatia in vigoare. Datele tale sunt stocate pe o perioada necesara indepliniri scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani, iar in cazul in care s-a emis o factura, 10 ani, conform legislatiei in vigoare.

NU transmitem, NU vindem si NU cedam datele Dvs personale catre alte companii. Cazurile in care datele tale personale sunt folosite de partenerii ORGANIC BANG sunt folosite exclusiv pentru serviciile noastre.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt:

–         informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului online www.organicbang.ro,

–         informarea despre produsele si promotiile ORGANIC BANG sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. NIMI IMPEX S.R.L ,

–         realizarea de sondaje de opinie cu privire la calitatea produselor/serviciilor

 Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:  

–        aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul online,

–        bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi,

–        salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor programul de fidelizare sau diverse concursuri organizate de catre S.C. NIMI IMPEX S.R.L sau parteneri ai acestuia

-plasarea unei comenzi pe organicbang.ro

–        crearea unui cont de client pe organicbang.ro

 Optarea pentru abonarea la newsletterul ORGANIC BANG implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania S.C. NIMI IMPEX S.R.L

S.C. NIMI IMPEX S.R.L . se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de ORGANIC BANG cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

De asemenea, S.C. NIMI IMPEX S.R.L poate furniza datele personale ale utilizatorilor catre parteneri in urma unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care se garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta sic a furnizarea acestor date sa face in conditii de siguranta conform cu legislatia in vigoare : servicii de curierat,servicii de marketing, servicii de plata/bancare sau alte servicii.

Datele personale ale utilizatorilor pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie,  Instante judecatoresti sau organe abilitate ale statului in baza si in limitele prevederilor legale sic a urmare a unor cereri expres formulate.

S.C. NIMI IMPEX S.R.L va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferte promotionale. De asemenea prin newsletter S.C. NIMI IMPEX S.R.L poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

– prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter primit

– prin trimiterea unui email la adresa comenzi@organicbang.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

Cum ne poti contacta

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa comenzi@organicbang.ro prin care furnizeaza datele modificate, sau utilizand link-ul de actualizare date din orice newsletter primit

Drepturile tale

– de a fi informat despre cum sunt folosite datele tale personale ( conform cu informatia prezenta in aceasta pagina )

– dreptul de a avea acces la informatiile pe care le detinem

– dreptul de a corecta datele personale ( se poate face corectia de catre orice utilizator direct in contul de pe site )

– dreptul de a solicita stergerea datelor personale

– dreptul de a te dezabona la newsletter, sms sau diverse forme de comunicare

– dreptul de a muta (portabilitate ) datele tale personale catre un alt serviciu

– dreptul de a depune o plangere catre autoritatile abilitate pentru protectia datelor personale

Schimbari ce pot aparea asupra procesului de prelucrare a datelor personale

Informatiile prezenta in aceasta pagina se pot schimba ( imbunatati ) perioadic pentru a oferi transpareanta in acest proces de prelucrare a datelor personale.

In cazul in care sunt aduse schimbari importante, te vom anunta imediat ce isi incep efectul.

Iti recomandam sa verifici periodic aceasta sectiune