Educatie, Sanatate

Vrei sa stii mai multe despre PASTA DE MASLINE?

Pasta de masline, un produs mai putin consumat, devine din ce in ce mai popular, mai ales in Postul Pastelui, datorita faptului ca este o alternativa naturala la pateurile de post.

Asadar, pasta de masline este un pate natural realizat din maslinele cu un aspect mai putin comercial. Pasta de masline Pelasgia (www.organicbang.ro), fie ea din masline Kalamata sau din masline verzi Amfissis, se diferentiaza prin lipsa de stabilizatori si potentiatori de aroma, cum sunt acidul lactic sau acidul citric.

Realizata exclusiv din masline, pasta din oferta noastra mai contine doar sare de mare si o combinatie de ulei de masline si ulei de floarea soarelui. Mixul acesta de ulei protejeaza produsul de temperaturile extreme.

Pasta de masline este delicioasa intinsa pe o feie de paine prajita, dar si in preparate cum ar fi pastele, carora le confera un plus de gust, fin, dar puternic, prin textura si aroma.

Retete mai putin cunoscute, dar delicioase, sunt si pasta de masline cu avocado sau pasta de masline cu telina.  Vezi retetele pe www.organicbang.ro

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *