Pasta de masline cu telina
Ingrediente:
200 gr. pasta de masline negre
400 gr. telina
1 ceapa rosie
6 linguri ulei de masline
2 catei usturoi
1 legatura patrunjel
1 bucata ardei gras
Preparare:
Telina se curata si se da pe razatoarea mica. Se amesteca cu pasta de masline, iar apoi se pun in blender, impreuna cu uleiul de masline.
Se scoate pasta intr-un castron, se adauga ceapa taiata marunt, ardei taiat cuburi, usturoi pisat si patrunjel tocat marunt si se amesteca pana la omogenizare.
Pasta de masline cu avocado
Ingrediente:
200 gr. pasta de masline negre
1 bucata avocado
2 catei usturoi
zeama de lamaie – o lingura
Preparare:
Avocado se curate si se taie in cubulete. Se pune in blender impreuna cu pasta de masline si usturoiul si se mixeaza pana se obtine o pasta omogena. La final se adauga zeama de lamaie. Se scoate pasta intr-un castron si se adauga patrunjelul tocat.