Educatie, Sanatate

MASLINE COAPTE IN CUPTOR

MASLINE COAPTE IN CUPTOR, produs autentic grecesc. Ai incercat? Daca nu, grabeste-te sa o faci! Nu vei regreta!

www.organicbang.ro – magazinul tau de sanatate la un click distanta cu produse autentice grecesti, din agricultura organica, direct de la producator

Maslinele coapte in cuptor au fost patentate in Grecia. Sunt realizate din masline naturale, lasate la saramura intre 4 si 6 luni, apoi bagate in cuptor timp de o ora, la 37 grade Celsius. Prin coacere, maslinele se deshidrateaza si elimina o parte din sare. Devin mai moi, pentru ca samburele sa iasa fara efort. In acelasi timp, maslinele isi pastreaza calitatile nutritive.

Gustul este unic, puternic si persistent. Perfecte in perioada de post datorita faptului ca sunt satioase si putin sarate.

  1. Masline soi KALAMATA coapte

Tip: masline Kalamata jumbo

Textura: masline uscate, usor moi si uleioase, de marime medie.

Gust: mult mai aromate decat Kalamata clasice, cele coapte sunt mai putin sarate, aproape deloc amare si extrem de intense.

Se pot consuma in salate, aperitive sau chiar simple, cu putin ulei de masline.

  1. Masline soi HALKIDIKI coapte

Tip: masline Halkidiki blonde

Textura: stafidite, tari, uleioase, de marime mare.

Gust: predominant acrisor si amarui spre sambure, usor sarate, dar aromate, datorita modului de preparare.

Se pot consuma la aperitive si simple, stropite cu ulei.

  1. Masline soi AMFISSIS coapte

Tip: masline Amfissis negre

Textura: masline moi, stafidite dar nu uscate, foarte carnoase si uleioase, de marime mare.

Gust: extrem de intense, satioase si aromate, mediu sarate, deloc amare si putin acrisoare.

Se pot consuma la salate, aperitive, in special cu branzaturi frantuzesti fine.

www.organicbang.ro– iti ofera produse naturale, netratate cu subsante chimice. Originea produselor: Grecia, zona Pelasgia

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *